Prośba o pomoc z grą Metal Gear Solid na GGC.
![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Prośba o pomoc z grą Metal Gear Solid na GGC.
| 6914248 |
Jul 18 2010, 02:08 PM
|
|
Grupa: Members Postów: 1 Dołączył: 18-July 10 Nr użytkownika: 37,316 |
Witam.
Mam problem z grą Metal Gear Solid na Game Boy Color. Przechodzę właśnie grę w trybie Specjal i doszłem do momentu, w którym nic nie mogę zrobić. Misja polega na tym, aby przejść pozostając niewykryty. Muszę przejść przez korytarz z kamerami... Mam granaty na kamery (Chaff Granade), ale niestety tryb Jamming po rzuceniu granata, w którym kamery nie mogą mnie dostrzec jest przez ułamek sekundy...! Wszystko pokazałem na filmie. Te granaty zawsze tak reagowały. Jestem w tej chwili przed przejściem gry na 100% i okazało się że bez tego nie przejdę... To raczej błąd emulatora... Może jakieś ustawienia pomogą? Bardzo proszę o pomoc... Byłbym wdzięczny. Używam emulatora: VisualBoyAdvance Emulator Version 1.9.0-beta 3 Próbowałem użyć innego emulatora, ale sav'y nie są z nimi zgodne... Nawet na innych wersjach tego samego emulatora nie działają... Dorzucam także jednego z sav'ów, którego używam (aby w tym emulatorze działał, trzeba go wgrać do katalogu z ROMem, a po wczytaniu go w emulator wcisnąć F1). Jak ktoś wie jak to przejść, proszę o pomoc. Pozdrawiam. Dawid. * Nie mogę tu dodawać plików, więc dla chętnych prześlę w mailu. |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 6th September 2010 - 09:08 PM |
www.emudreams.pl (c) 1996-2010 Main team: Dalthon & Skizo | Hosting: Makii.pl | All Rights Reserved |